Favoritter

Pæn og praktisk: En taske til alt det vigtige

fullsizeoutput_8b2

Siden jeg fornyligt har erhvervet mig en lille smart taske(eller clutch, om man vil), er det gået op for mig, hvor essentiel og behjælpelig sådan en sag er. En lille taske, hvor man kan bære alt det væsentlige tæt på kroppen. Her taler jeg om kreditkort, et par rede penge, nøgler, tyggegummi, buskort osv. Det er ikke nemt, hvis alle disse ting skal puttes i lommer hist og her. Når først bussen kommer, og buskortet skal vises frem, eller det bliver din tur til at betale i køen – ja, så er det træls at stå og fumle. Nok går jeg ofte rundt med en skoletaske med computer, bøger og alverdens gejl. Ofte er der også et mindre rum heri, men jeg er tilbøjelig til at rode det hele sammen og har alt for ofte været hende, der med en snært af panik roder taskens bund igennem for at finde frem til mit buskort.

 

taske-til-alt

På billedet her kan I se to af mine favoritter blandt Adax’s tasker og punge. Jeg kan specielt godt lide farverne. Der er mange flere modeller at vælge i mellem, og det er næsten svært at vælge: Se dem her! 

En taske, hvor alt det vigtigste kan være samlet ét sted, er altså ret smart og nærmest uundværligt. Dog skal det altså heller ikke være hvilken som helst taske. Den skal være i god kvalitet, da den selvsagt bliver brugt hver dag. Den skal også gerne være pæn og passe til det meste tøj. Det er måske høje krav, men mærket Adax, synes jeg, formår at ramme alle disse kvaliteter. Taskerne er praktiske med flere rum, pæne og klassiske i designet og ikke mindst i en god kvalitet. Hvis du endnu ikke er ejer af en lille taske, så vil jeg klart anbefale dig at gå på jagt efter en. Det gør vitterligt livet lidt lettere, når man altid har nøglen lige ved hånden. Så er det altså rart at have plads til en læbepomade og noget tyggegummi, som ikke kan være i en lille pung. Det er ting, som jeg altid har i min taske.

Indlægget er lavet i samarbejde med CarrieAlong.dk

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter