Sunde, svampede bananmuffins til madpakken

Små, tykke bananpandekager

Godmorgen! Det er allerede onsdag – og jeg synes bare dagene flyver afsted! I dag skal jeg hjem til min veninde efter skole. Det er jeg sikker på nok skal blive mega hyggeligt! Jeg glæder mig i hvert fald til dagen, og ved tanken om at jeg har fri allerede 13:50. Hvis I ikke har planer for i dag, kunne i f.eks. lave lækre bananpandekager! Eller bestemme en dag, hvor det skal gøres 😉 Her er i hvert en opskrift.

Noget som jeg absolut elsker er bananpandekager! Det er simpelt at lave og smager vidunderligt. Jeg ved, der findes enormt mange varianter derude, og jeg har prøvet mange opskrifter. Dog laver jeg for det meste pandekagerne på slum. Alligevel har jeg kreeret en opskrift, som kan følges til de, der ønsker at en lækker morgenmad eller en dessert. IMG_1649Opskrift:

  • 1 æg
  • 2 dl havregryn
  • 1 banan
  • 1 dl mælk (eventuelt kokosmælk eller mandelmælk for ekstra smag)
  • lidt salt
  • spsk kokosmel (kan undlades)

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienser med en stavblender. Varm en pande op og brug en spiseske til at forme små pandekager på panden. Steg dem i et par minutter på hver side, og server med den topping du kan lide.

Tip: For ekstra sødme kan du blende nogle friske dadler med i blandingen. Husk dog at tage stenene ud inden! 😉IMG_1650

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde, svampede bananmuffins til madpakken