Sundere bountybarer

Rødbede smoothie med hindbær og æble

Jeg har faktisk aldrig været helt fan af smoothies – ikke dem jeg selv har lavet. Det har ligesom bare aldrig rigtigt faldt i min smag og tit blevet lidt noget skørt, halv dårligt. Dog elsker jeg simpelthen Bagel Bucks kreationer af smoothies! I går kastede jeg mig dog alligevel over en smoothie. Vi havde nemlig stadig modne hindbær i haven og så rødbede i køleskabet. Rødbeden giver den fineste farve. Jeg synes, det er så fint, hvordan man kan farve forskellige ting i lyserøde nuancer. Brød, tærter, madretter, kager – og så selvfølgelig drikke. Fin og frisk smoothie, som er super let at lave. IMG_2134 Ingredienser:

  • 1 lille rødbede
  • 1 lille æble
  • 1 dl hindbær
  • vand
  • evt. isterninger

Fremgangsmåde:

  1. Skær æblet og rødbeden i fine stykker
  2. Put æblet, rødbeden, samt hindbærene i en blender.
  3. Tilsæt vand til den er lige den konsistens, du ønsker – og eventuelt et par isterninger, så den bliver kold og lækker.

IMG_2139

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere bountybarer