Æblepandekager med kanel og karamel

Overnight oats med kokos og mangosorbet

Måske har du allerede set, at jeg forleden postede et billede af denne grød på min Instagram? Her kan du finde opskriften, og jeg siger dig, den er god! Og så er den heldigvis super enkel også, så det skulle ikke være så svært at lave den, hvis bare man forbereder lidt aftenen inden. Grøden har smag af kokos og er toppet med en lækker mango sorbet, som faktisk bare er en halv mango skåret i tern, som har været en tur i fryseren og efterfølgende er blendet godt. Rul lidt længere ned for at se, hvordan du laver grøden selv!IMG_1265IMG_1266Opskrift:

  • 1 dl havregryn
  • 1 spsk chia frø
  • 1 spsk kokosmel
  • 2 dadler udstenede og skåret i små stykker
  • 1 ½ dl mælk
  • et nip salt
  • 1 spsk skyr
  • ½ froset mango skåret i skiver

Forberedelse aften inden:

Rør mælk, chiafrø, havregryn, dadler og kokosmel sammen i en skål og sæt folie over. Stil den i køleskabet natten over. Skær en halv mango i tern og frys den.

Fremgangsmåde:

Tag grøden ud af køleskabet og rør skyren i. Tag magoen op af fryseren og blend, til det er en sorbetlignede masse. Top grøden med mangosorbet og server den straks! God fornøjelse!
IMG_1263 IMG_1262Jeg vil kun anbefale jer at prøve denne grød, og man kan sagtens toppe den med andet frugt, hvis man ikke har super god tid! Faktisk er den super god til travle hverdagsmorgener, fordi alt arbejdet er lavet aftenen forinden.

I dag er min første skoledag på gymnasiet, og jeg er super spændt! Faktisk også ret nervøs, fordi jeg ikke rigtigt ved, hvad min dag kommer til at indebærer. Jeg er nok typen som helst vil planlægge, hvad der skal ske i løbet af min dag. Eller i hvert fald gerne vil vide nogenlunde, hvilke situationer jeg kommer til at stå over for. Det ved jeg ikke nu, så det er ret spændende!

Rigtig god mandag til jer! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblepandekager med kanel og karamel