Bagt havregrød

Månedens ønsker // november

november-oenskerVi er allerede langt inde i november. Ja, faktisk er november snart passeret, og december banker på døren. Inden måneden er nået til sin ende, så kan jeg lige nå at poste novembers ønsker. Jeg har samlet lidt forskelligt. En del tøj, en rens og noget som for mig hører de kolde måneder til.

 1 Envii top, som mit blik fangede så snart jeg trådte ind i den fysiske Envii-butik i Aarhus sidste torsdag. Den er så sød og har en fin, åben ryg. Jeg nåede ikke at prøve den på, men mon ikke den er mindst lige så pæn på?

2 Plisseret nederdel fra H&M. Jeg har længe kigget efter en plisseret nederdel. Denne synes jeg er rigtig sød, men jeg kan ikke helt gøre op med mig selv, om den er en tand for shiny? Alligevel kan jeg ikke lade være med at sætte den på denne måneds ønsker.

3 Ole Henriksen rens. Jeg er blevet en smule træt af at bruge den samme rens, som jeg har brugt de seneste år. Den er god. Det er ikke det. Men jeg tror min hud kunne bruge noget forandring. Måske denne rens fra Ole Henriksen, som skulle være ret god til netop min hudtype.

4 Zara top. Striber er bare evigt pænt. Især denne farvekombination er jeg ret så vild med. Helt perfekt til vintertiden, når de kortærmede T-shirts skal erstattes med langærmede. 

5 Jakke fra weekday. Jeg har en vinterjakke, som jeg er så glad for, men af og til kan jeg godt savne en jakke, som er lidt kortere og mere vejr-venlig – f.eks. i regn og slud. Denne kunne være et godt bud, når uldfrakken er bedre tjent til tørvejr.

6 Chai latte fra David Rio. Jeg er absolut helt skør med Chai latte! Normalvis drikker jeg fredsteds krydrede udgave, som smager lidt som risengrød. I år overvejer jeg denne, som jeg mener at have smagt på en café, og som jeg også var ret glad for.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt havregrød