bønne brownie med kaffe og hasselnødder

kakao-bananpandekager med appelsin

Godmorgen! Det er søndag og for mig betød det en langsom morgen, hvor jeg sov til klokken 9. Jeg luftede min lille vuf, og plukkede friske hindbær fra haven. Derefter lavede jeg en lækker morgenmad til mig og min lillebror. Vi er nemlig alene hjemme. Det blev til pandekager med smag af appelsin og kakao. De er lavet helt uden æg, da vi simpelthen ikke havde flere. Det fungerede dog alligevel og kan anbefales! Jeg håber I får jer en dejlig søndag! IMG_1962 IMG_1963Opskrift(2 personer):

  • 1 banan
  • saft fra ½ appelsin
  • 1 dl mælk
  • 2 dl havregryn
  • lidt salt
  • 1 tsk kakao

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienser sammen. Varm en pande op og steg placer små klatter af dej med en spiseske. Lag dem stege til de er helt gennembagte. Server med friske bær, skyr og appelsin, eller hvad der gemmer sig af lækre ting i dit køkken! IMG_1961

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bønne brownie med kaffe og hasselnødder