Zucchini-spinat salat med avocado og peanut-dressing

Fyldte søde kartofler

IMG_2955 Søde kartofler er nok en af de få grøntsager, som selv uden krydderier, olie, salt osv. smager helt fantastisk. Man kan spise dem som de er, men for ekstra mæthed og protein, så har jeg fyldt dem med lidt krydrede linser. Det er en af de nemmeste og mest enkle retter, man kan lave. Det er hverken den store kogekunst eller en kæmpe pengepung, man behøver, for at lave en sund, vegetarisk ret som denne.

Opskrift:

Fyldte søde karfofler

  • 2 søde kartofler
  • 1 dl grønne linser
  • paprika
  • 1 tsk tahin

Fremgangsmåde:

  1. Rens de søde kartofler og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 30 min eller indtil de er bagte.
  2. Imens koges linserne til de er møre
  3. Varm en pande op og smelt tahin og evt. lidt olivenolie derpå. Tilsæt de færdigkogte linser og rist dem sammen med et drys paprika.
  4. Når dine kartofler er færdigbagte, laves et snit og fyldet tilsættes. Server med en salat og en hjemmelavet dressing.

IMG_2951Jeg er helt vildt udkørt her til aften. Jeg kan godt mærke, jeg har været i gang en hel uge. I morgen skal jeg arbejde og efterfølgende til fødselsdag. Der er så mange i min omgangskreds, som fylder 18, og det er super skønt, for det giver muligheden for at se en masse, som man ikke ser til hverdag. I aften vil jeg sørge for at få slappet af, så jeg er frisk til i morgen! I må have jer en skøn fredag aften.
IMG_2953

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zucchini-spinat salat med avocado og peanut-dressing