Cheesecake med hindbær og solsikkebund

Det glæder jeg mig til i november

15007818_1159922440767659_595418510_oUha, nu er vi landet i november måned. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg synes, det er lidt vildt. Tænk engang: nu er der ikke længe til december. Det er altså helt acceptabelt at begynde på juleforberedelserne og nynne en lille julemelodi i ny og næ. Jeg glæder mig, men inden december melder sin ankomst, så glæder jeg mig til en masse ting i november.

Jeg kom hjem fra studietur torsdag aften. Vi var i Barcelona – og det var en rigtig herlig tur. Siden da har jeg været på arbejde og ellers ikke lavet forfærdeligt meget. Udover at være blevet syg. Øv. Jeg ligger med forkølelse. Sådan en forkølelse tager godt nok på energien. Jeg er helt ør i hovedet og udmattet. Men nu har jeg lavet en liste over ting jeg glæder mig til ved november, og det letter på humøret. 14964301_10209591336573433_517599243_o

I november glæder jeg mig til:

Gemme mig under et varmt tæppe med varm kakao og catche up på SKAM. Jeg er nemlig kun nået til sæson 2, så jeg har en masse afsnit at gå i kast med.

Fejre min venindes fødselsdag. En af mine gode veninder fylder 18, og jeg glæder mig altså en anelse til at få lov at fejre hende. 

Benytte at jeg har fået kørekort og nu kan futte rundt lige derhen jeg vil. (så længe bilen ikke bliver brugt af de andre i familien;))

Forberede en dej til honningkager. Det har jeg også villet sidste år, men jeg fik det aldrig gjort. SÅ i år skal det være. 

At høre årets jule-playliste på arbejdet. Snart bliver de sædvanlige sange skiftet ud med julesange. Det bliver lidt hyggeligt. I hvert fald det første stykke tid.

Læse en rigtig god bog. Jeg har et par bøger liggende, som mangler at blive læst. Det passer vejret usandsynligt godt til netop nu.

Købe julegaver. Nu er tiden snart inde til at påbegynde julegave-ræset. Jeg glæder mig til at bruge hyggelige timer i Aarhus og gøre stop på en af de skønne caféer.  

Tage i den gamle by i Aarhus. Det har jeg været de seneste år i julesæsonen. Det vil jeg gerne igen.  

Pakke mig ind i varme sweatre, halstørklæde, jakke og støvler og går ture i vintervejret.  

Lave en julekalender til en veninde. Min veninde har en tradition med at lave hjemmelavede julekalendre og igen i år laver vi en til hinanden. Det er noget af det hyggeligste og skaber en masse glæde op gennem december måned.

14959097_1159922444100992_695610294_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake med hindbær og solsikkebund