Ducle de leche - karamel-lykke

Æblepandekager med kanel og karamel

For ikke så lang tid siden lavede jeg dulce de leche og det skal jo bruges, så derfor lavede jeg disse morgenmadspandekager med æble, kanel og dadler, en morgen hvor jeg havde rigtig god tid! Det er en helt perfekt blanding i mine øjne og jeg er fuldstændig vild med at spise noget som minder om dessert til morgenmad! Hvis I er blevet fristet af disse herligheder, så kan I finde opskriften længere nede. IMG_1259IMG_1250IMG_1255Opskrift(1 person):

  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • 3 dadler uden sten
  • ½ revet æble
  • 2 spsk mælk
  • ½ tsk kanel
  • et nip salt

Topping: resten af æblet, dulce de leche, skyr og et drys kanel

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienser sammen. Varm en pande op med lidt olie og fordel små klatter af dejen med en spiseske. Steg dem til de er gyldne og lækre. Server med æble, kanel, skyr og karamel! God fornøjelse!
IMG_1257I dag får jeg to veninder på besøg – og jeg glæder mig helt vildt! Det er rart nok at få takkerne ledt hen på noget andet, nu hvor skolen snart begynder. Jeg håber, I nyder de sidste feriedage!

Rigtigt god lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ducle de leche - karamel-lykke