Rissalat med broccoli, bagte gulerødder og græsk yoghurt dressing

Weekly wanted

we1: Måleskeer fra Bloomingville

Måleskeerne er vildt søde og slet ikke til at stå for i deres lyserøde farve. Jeg er vidst ved at være godt garderet med farven, så måske jeg skulle finde mig et alternativ?

2: Regnjakke

Min søster har købt en regnjakke i samme model, men med den fineste lyserøde-ish farve. For ikke at ligne hende på en prik, tænker jeg at købe den mørkegrå i den nærmeste fremtid. En regnjakke er jo uundværlig i Danmarks land. Jeg kan lige forestille mig, hvor meget jeg vil elske den på morgener, hvor regnen siler, og der er en lang gåtur op til bussen i vente. Ja, den må jeg vidst ha’ købt mig!

3: MAC studio foundation

Dette er nok min favorit foundation. Jeg har dog ikke haft den i en lang periode, hvor jeg har tyet til en billigere variant fra Rimmel. Men nu er den snart tom, og derfor kunne jeg godt tænke mig den fra MAC igen. En foundation er en nødvendighed i min daglige makeup-rutine.

4: Sneakers fra New Balance

Jeg bliver ved og ved med at udskyde et køb af nye sko. Blot fordi jeg synes, det er enormt mange penge at smide afsted på fodtøj. Jeg må dog erkende, at mine udtrådte sneakers ikke kan klare mosten meget længere, og smide nogle gejser efter et par nye. Muligvis denne model?

5: En rejse til sydens sol og varme

Jeg har opholdt mig i Danmark hele ferien igennem og de to uger, jeg havde fri bød på regn og mere regn. Så jeg længes efter sol og varme, og det er altså ikke lige et optimalt tidspunkt at gøre det på, nu hvor gymnasiet starter, og jeg skal påbegynde kørekort.

6: Kaffekopper fra Bloomingville

Disse kopper er afsindigt søde. Størrelsen er helt perfekt! Min mor kunne ikke lade vær’ med at købe en kop i samme størrelse med hjem for ikke så længe siden. Nu har jeg forelsket mig i dem, og må købe mig mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rissalat med broccoli, bagte gulerødder og græsk yoghurt dressing