11 ting jeg ikke bliver træt af!

Weekly Wanted

wuhu1 Drikkeglas // 2 Monki Jeans // 3 Sommerkjole // 4 Plakat fra Louisiana // 5 Skintonic // 6 ‘Love story’ // 7 Hay stol

Den anden aften skrev jeg en masse ting ned, som jeg godt kunne tænke mig. Jeg er ved at tænke på at få samlet ind til, når jeg engang skal have min egen lejlighed. Jeg tænker, det er godt, at tage det i etaper, da det hurtigt kan blive en dyr omgang. Jeg mangler stort set alt porcelæn, og jeg er gået i tænkeboks i forhold til tallerkner og krus. Dog synes jeg drikkeglas fra Lyngby er enormt smukke, men de er altså også i den dyre ende. Jeg har ledt efter fine alternativer – og både søstrene grene og IKEA har nogle fine bud. Stolen er også en idé til en fin spisebordsstol. Dem findes der mange lignende alternativer til – især hvis man leder lidt i diverse genbrugsforretninger og loppemarkeder.

En anden ting, jeg mangler, er en skintonic. Noget jeg ikke før har brugt, men jeg synes, det mangler i min hudplejerutine, og håber, det kan afhjælpe urenheder. F.eks. synes jeg ikke altid, at makeupfjerner +  rens renser alt makeup og ´snavs´af. Her vil en skintonic være perfekt til at fjerne det resterende, inden en serum og creme påføres.

Plakaten er fra Louisiana. Jeg har ladet mig høre, at man kan købe plakater på det fine museum. Der tænker jeg, jeg skal over i løbet af sommeren! 😉

Listen er lang over ting, jeg godt kunne bruge. Det synes jeg, den bliver ved med at være – men det er sikkert fint med lidt ønsker, haha!

I må ha’ jer en herlig tirsdag! Forhåbentlig byder den på lidt mere solskin end mandagens regnfulde skyer. Det tegner i hvert fald helt okay!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 ting jeg ikke bliver træt af!