Hudplejerutine: Fedtet og uren hud

Svampet banankage med dulce de leche

Godmorgen! Det er mandag, og hvad er bedre til at opfriske en eller lidt kedelig dag, end kage? Jeg deler i hvert fald en opskrift på en lækker og svampet banankage med karamel eller dulce de leche, som det også kaldes. Den blev nydt i går aftes, da noget familie var på besøg.

I dag møder jeg lidt senere, da jeg skal til tandlæge. Efter skole skal jeg arbejde, og så skal jeg hjem og bage kage til min klasse. Jeg har nemlig fødselsdag i morgen, så der skal forberedes lidt forskelligt, og mit værelse kunne godt bruge en oprydning. Men nu må vi se, hvor meget energi jeg har, når jeg først er hjemme.

God mandag til jer!
IMG_1549 IMG_1551Opskrift:

  • 4 bananer
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk sukker
  • 2 spsk olie
  • 3 dl hvedemel
  • cirka 1/3 af en dåse dulce de leche

Fremgangsmåde:

Mos bananerne. Pisk æg og sukker og tilføj de moste bananer. Sigt melen i sammen med vaniljesukker og bagepulver. Rør olie og mælk i. Hæld blandingen i lille form og fordel karamellen ovenpå. Bag i ovnen i 35-40 min til den er gyldenbrun. Lad den køle helt ned inden serveringen.IMG_1547

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudplejerutine: Fedtet og uren hud