Æble-kanel snackmuffins

Sunde brunkager

IMG_2298

Den søde juletid er godt igang, men det er stadig hverdag, så der skal endnu bruges sunde og mættende snacks til madpakken. Lige netop derfor har jeg tryllet de velkendte brunkager om til en sund snack. De smager helt ligesom brunkager takket være krydderrierne. Dog er de ikke sprøde, men derimod bløde og lækre. Jeg har nydt godt af dem de sidste par dage – det er så skønt med lækre julegodter på lange dage. Desværre er de allerede spist – rub og stub. Så jeg må snart i gang med at smække flere sammen! I finder opskriften nedenfor!
IMG_2295Ingredienser:

 • 12 dadler (gerne de friske)
 • 80 gram havregryn
 • 1 dl vand
 • saft fra ½ appelsin
 • 1 spsk brunkagekrydderi
 • 50 gram mandelmel (kan erstattes af ekstra havregryn eller anden form for mel)
 • 1 æg

Fremgangsmåde:

 1. Udsten dadlerne og blend dem med en stavblender sammen med vand, havregryn og æg
 2. Tilsæt appelsinsaften samt brunkagekrydderi
 3. Rør mandelmelen i
 4. Fordel kagedejen i små flade ringe på en bageplade eller fyld dem i små muffinforme
 5. Bag dem ved 180 grader i 12 min


IMG_2296For første gang i denne uge, kom jeg hjem direkte efter skole – og hvor føles det skønt at have lidt tid, som man kan bruge på, hvad man vil. Det betyder, at jeg er gået i køkkenet og er i gang med at bage en banankage. Jeg skal dog også have lavet de sidste lektier til i morgen, men det er udskudt lige for nu i hvert fald. Det er gået op for mig, at der kun er en uge til juleaften. Jeg forstår slet ikke, at tiden er gået så hurtigt. Jeg føler nærmest min december bare er gået med arbejde og slet ikke julehygge, hvilket er en smule trist. Jeg har en masse jeg skal nå den næste uge! I må have jer en skøn torsdag! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble-kanel snackmuffins