Madklubben: Israel

strik og silkebånd

IMG_1911IMG_1907IMG_1901Godmorgen! Det er blevet fredag, og det betyder for mig skole og arbejde. Jeg har haft nogle dårlige nætter med alt for lidt søvn på det sidste, så jeg glæder mig simpelthen så meget til endelig at få lidt ferie! Dog skal jeg arbejde indimellem, så helt ferie får jeg ikke.

I onsdags var jeg iført en lækker, stor strik, som jeg fornyligt har investeret i. Jeg synes selv, farven er super fin og meget passende årstiden. Den er fundet i H&M. Hårbåndet synes jeg komplimenterer striktrøjen så fint. Både i farven og materialet. Det er vidst nok købt i Loftet. Bukserne er en favorit fra H&M. Jeg er i øjeblikket på udkig efter nogle, der minder om i modellen. Det har dog ikke lykkedes mig at finde nogle, jeg ville have endnu.

Jeg håber, I får jer en super skøn fredag! Rigtig god ferie til de af jer, der får det i dag!   
IMG_1905

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madklubben: Israel