Banan-kokoskage med chokolade

Sprød æble-granola med kanel

Godmorgen med jer! Hver gang jeg spiser skyr eller lignende putter jeg altid den samme müsli på. Det er begyndt at blive kedeligt, så nu tænkte jeg, at jeg ville forsøge at pifte den klassiske müsli lidt op. Da det er efterår og sæson for æbler indeholder denne granola selvfølgelig æbler og så kanel! IMG_1845Opskrift:

  • 1 revet æble
  • 3 dl müsli
  • 1 dl blandede nødder og kerner
  • 3 tsk honning
  • 3 tsk kanel

Fremgangsmåde:

Riv æblet. Bland det med de resterende ingredienser. Giv det omkring 40 min i ovnen ved 180 grader varmluft. Når granolaen er kølet helt ned puttes den i en lufttæt beholder.IMG_1841

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan-kokoskage med chokolade