Søstrene grene keramik

Spinatsalat med avocado, stegte svampe og sesam

IMG_2759 Nogle dage skal det gå hurtigt, og det må også gerne være lækkert og sundt. For et par dage siden, var det en af de aftener, hvor tiden og overskuddet bare ikke er til at stå og kokkerere i lang tid. Derfor blev en hurtig salat kastet sammen – og den var lækker, så I skal selvfølgelig have opskriften! Et par svampe på en pande, et æg og lidt spinatblade – og vupti! Så har man sig en lækker aftensmad eller frokost for den sags skyld.  IMG_2761 Ingredienser – 2 personer:

  • store håndfulde skyllede spinatblade
  • 2 æg
  • 3 spsk sesamfrø
  • avocado
  • 1 peberfrugt
  • 150 gram champignon
  • evt. rosiner og hvidløg
  • Dressing af soya + honning

Fremgangsmåde:

  1. Snit champignon og sæt dem over en varm pande i lidt olivenolie.
  2. Sæt æg til at koge i ca. 6 min, hvis du vil have dem smilende.
  3. Skyl spinatblade og snit peberfrugten
  4. Når champignonen har stegt tilpas møre, drysses de med lidt cayennepeber eller salt og peber og tages af varmen.
  5. Brug dem tomme pande til at riste lidt sesamfrø let til de er gyldne
  6. Anret to tallerkner med spinatblade, peberfrugt, champignon, avocado og et drys sesam. Spise ægget til og tilføj eventuelt lidt rosiner og hvidløg. Man kan hælde lidt soya over sin salat, som her.

IMG_2764

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene grene keramik