Morgengrød med kanel og kokos toppet med æble og peanut butter

Sommerstemning fra Kerteminde

IMG_0287IMG_0279IMG_0283

Bluse – Genbrug // Nederdel – ukendt // Sko – Ukendt // Solbriller – Monki

Dette er et outfit fra uge 27, hvor jeg var i sommerhus på det fine fyn. Fyn er et sted min familie og jeg aldrig havde besøgt før, kun passeret for at komme videre til Sjælland, og derfor besluttede vi os for, at det var på tide at udforske de fynske egne. Det var ren idyl at bevæge sig rundt i de fynske landsbyer og landskab og vi boede i et fint, lille sommerhus ud til vandet. Odense er altså også en by, der er værd at se! Den forelskede jeg mig lidt i. Men altså, de her billeder er taget en dag, vi tog et smut til Kerteminde. Det var en hyggelig havneby, og det var så fint at gå langs vandet. Det måtte selvfølgelig også udnyttes til nogle outfitbilleder! Striber er jeg fan af, så det er nok ikke sidste gang i får lignende at se på bloggen.

I dag står den på rengøring og andre huslige ting – jeg får nemlig besøg af en god veninde i morgen, hvilket jeg virkelig ser frem til! Så værelset må gerne tage sig ud fra sin bedste side, sådan kan jeg bedst lide det, nemlig! 🙂 Ellers må vi se om jeg ikke finder på noget mere spændende end rengøring. Nogle dage tager jeg lidt som de kommer. Jeg ender alligevel ofte med at få lagt nogle planer.

Lige en ting til: Jeg har problemer med at få bloggen komplet til Bloglovin. Jeg havde faktisk fået den komplet til fra start af, men nu kan den ikke findes selvom, jeg skriver hele webadressen. Er der nogle, som har erfaring inden for dette,og eventuelt har en løsning? Det ville være ret så lækkert! 🙂IMG_0280

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgengrød med kanel og kokos toppet med æble og peanut butter