Zucchini-spinat salat med avocado og peanut-dressing

Sommerjakke og høje sko

IMG_2989 IMG_3004

Store bededag var jeg til konfirmation. Her skinnede solen, og selvom vinden var kold, så var det skønt, når blot man stod i læ. Jeg var trukket i en tynd sommerjakke og et par høje sandaler. Jeg ejer ikke mange par fine sko, synes jeg selv – ikke nok i hvert fald. Det kommer nok engang med tiden, at samlingen vokser.

Dagen var festlig og med lækker mad, pæne omgivelser og en fin konfirmand. Det er muligvis den sidste konfirmation, jeg skal til i den næste lange periode. Den næste konfirmation bliver først, når mine venner, søskende eller jeg selv får børn i den alder – og det har umiddelbart ret lange udsigter.
IMG_2998Sættet er købt for en flad 50’er pr. del hos Envii tilbage i februar. Jeg kan se, at nederdelen stadig er at finde på deres online-shop – måske også t-shirten.

Netop nu er jeg på vej ud af døren for at mødes med en veninde. Vi skal spise sammen og videre til et arrangement i aften. I må have jer en skøn onsdag! IMG_3006

1 kommentar

 • Hmm it appears like your site ate my first comment
  (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring
  blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for rookie
  blog writers? I’d really appreciate it.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zucchini-spinat salat med avocado og peanut-dressing