Hverdagsglimt

Søstrene grene keramik

IMG_2753Jeg har været ret vild med Søstrene Grenes nye forårs kollektion lige siden, jeg så de første billeder derfra. Butikskæden har denne gang virkelig formået at bygge en spænding op omkring udgivelsen, og jeg var klar til at springe over i min spisepause, for at hive lidt ned af hylderne. Meget blev det ikke til, men disse tre fine og finurlige stykker keramik røg i kurven.IMG_2752 De er skæve og skøre og derfor også så enormt pæne. Jeg er vild med dem! Jeg har ikke meget plads på mit lille værelse, så indtil videre er de skubbet sammen i vindueskarmen, selvom det ikke er helt optimalt. Jeg glæder mig lidt til at flytte i egen lejlighed engang – også selvom det ligger nogle år ud i fremtiden. Så kan jeg måske huse alle mine boligsager. Har I slået jer løs i de mange eftertragtede sager fra Grenes fine kollektion?
IMG_2755Pyyyh, jeg har siddet siden jeg kom hjem og kæmpet mod et par afleveringer. Nu er de færdige og jeg er træt. Sikke en kedelig ting at bruge sin tid på i sådan et lækkert forårsvejr, som vi har haft i dag. Jeg blev helt glad, da jeg fik fri og tog turen hjem i solens skønne forårs stråler. Det glæder jeg mig bare til at se meget mere af! I må ha’ jer en herlig mandag – eller det som er tilbage af den 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt