Tilbageblik - 2015

Snack-muffins med kokos, banan og granatæblekerner

IMG_2605 Nå, men det er ved at være lang tid siden, jeg sidst har bagt sådanne nogle snack-muffins til madpakken, eller eftermiddagen. I går aftes var der dog et par bananer, som var ved at være over sidste salgsdato, og derfor tænkte jeg, at de skulle bruges. 11-12 muffins blev det til med lækker smag af kokos og med en rest granatæblekerner, som lige giver lidt ekstra til de enormt simple muffins. Det tager ikke mange minutter at smide sådan en dej sammen – de kan laves helt uden blender eller nogle ting. Så bliver man altså lige lidt gladere for pausen, når man kan hive en lille, lækker muffin op af tasken.

IMG_2609 Ingredienser:

  • 2 overmodne bananer
  • 80 gram havregryn
  • 2 dl mælk
  • 2 æg
  • 2 spsk kokosmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • granatæblekerner (kan erstattes med andre bær)

IMG_2607Fremgangsmåde:

  1. Mos bananen og bland de resterende ingredienser i på nær granatæblekernerne.
  2. Fordel dejen i muffinsforme – jeg fik cirka 12 stk, men det afhænger af muffins størrelsen.
  3. Top dem med granatæblekerner (nødder eller andre bær kan også sagtens bruges)
  4. Bag i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 25 min.
  5. Lad muffinsne køle af og opbevar dem i køleskabet.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik - 2015