Spinatsalat med tahin-honning dressing

Sandwich spread med gulerødder og karry

Jeg har efterhånden kigget lidt meget på de små dåser med sanwich spread fra Urtekram i diverse supermarkeder. Jeg er dog lidt for nærrig til at kaste penge efter noget, som kan laves selv. Jeg fik derfor inspiration til at gå igang med at lave min egen sandwich spread, som er perfekt til en sandwich, ristet rugbrød, eller som dip. Jeg er ret vild med gulerødder og karry og derfor blev det hovedingredienserne i min spread. Det viste sig at være en kæmpe success! Glasset blev tømt på få dage og min familie var helt vilde med det. Der skal helt sikkert laves mere i fremtiden til madpakker!
IMG_1278 IMG_1279 Opskrift:

Ingredienser:

  • 300 gram gulerødder
  • 2 tsk madraskarry
  • 1 spsk solsikkeolie
  • ½ dl vand
  • 1 ½ dl solsikkekerner

Fremgangsmåde:

Snit gulerødderne i små stykker, put dem i et ilfastfad og drys karry over. Bag i oven ved 180 grader til de er møre(30-45 min). Lad de bagte gulerødder køle en smule af og blend med resten af ingredienserne. Tilsæt vand og olie lidt af gangen til konsistensen er god. Når du har fået en fint og cremet masse hældes den i et sylteglas og opbevares i køleskabet. IMG_1280 IMG_1283Jeg synes godt nok tiden flyver afsted! Jeg forstår slet ikke, at jeg virkelig er startet på gymnasiet, at jeg har arbejde og får lov til at tilbringe min fritid med søde mennesker. Tænk engang at jeg har mødt så mange nye ansigter på så kort tid! Det er helt vildt og jeg kan næsten ikke følge med. Jeg syntes virkelig det er spændende – og jeg glæder mig helt til at fortsætte på denne måde!

Min dag i dag byder på en forholdsvis nem skoledag efterfulgt af arbejde. Det er helt okay, selvom jeg er lidt træt – det er jo ved at være sidst på ugen 😉

Rigtig god torsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatsalat med tahin-honning dressing