Hverdagsglimt

Rødt efterår

img_4789img_4781img_4767Sponsoreret: Indlægget er lavet i samarbejde med Footway.com

Jeg er hoppet i med begge ben, hvad angår trenden med farven rød. Seneste skud på stammen er min vamsede strik fra H&M, som i facon minder om de ultra dyre striktrøjer fra Ganni. Sådan en kan mit budget ikke klare, men så er det godt, der findes lingende alternativer. Jeg har også fået de fineste sneakers i gave, hvor rød også er at spotte, men mere om det længere nede.

Jeg tog i tirsdags turen til Aarhus for at besøge min kære søster. Vi er ret tætte og bruger meget tid sammen – også selvom hun nu bor i Aarhus. Efter en kop kaffe, hjalp hun mig med billederne her. Det bliver hurtigt mørkt, hvilket nok også kan ses på skarpheden. Men billeder kom der dog ud af det alligevel, så dem skal i ikke snydes for, selvom det ikke er ofte, jeg deler outfits her på bloggen.
img_4779 img_4752Skoene er sponsoreret af Footway: Shoes, Adidas Originals

Som I nok har luret allerede, så er indlægget skrevet i samarbejde med Footway.com, da skoene er modtaget i en gave. Jeg er ret glad for Adidas’ sneakers, så jeg var meget begejstret over muligheden for netop denne model. Jeg har faktisk haft flere par fra mærket. Modellen her er ret god og passer perfekt sammen med alt fra jeans til kjoler for et mere hverdagsegnet look. Jeg er overbevidst om, at jeg kommer til at bruge skoene rigtigt meget – selv i smattet efterårsvejr, da de er lette lige at tørre af. Jeg var faktisk så heldig at modtage hele to par sko fra Footway. Servicen var virkelig i top og jeg modtog skoene kort efter, de var bestilt. Mega lækkert! Det andet par er nogle loafers fra Esprit, som I kan se billeder af på min Instagram her.

Så er der vidst ikke andet at sige en god torsdag til jer! (weekend lige rundt om hjørnet – woop, woop!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt