Banankagemuffins med chokolade og mandler

Reklame: Beskyt din Macbook

fullsizeoutput_1189 fullsizeoutput_118aIndlægget er lavet i samarbejde med Trunk Sleeves

Jeg bruger min computer meget. Ikke kun i skolen, hvor den ofte er fremme dagen lang, men også til f.eks. at blogge her eller finde inspiration til nye retter, boligtips og generelt holde mig opdateret. Jeg føler faktisk, at jeg er dybt afhængig af min computer. Dels fordi den indeholder noter, afleveringer mm. fra tre år på gymnasiet. Derudover gemmer den på bunkevis af billeder fra ferier, udflugter og ja, blot fra hverdagen. Der er ikke noget at sige til, at mange i dag er ret ømme overfor deres computere. Det tænker jeg i hvert fald ikke, jeg er alene om at være. Da jeg købte min computer var jeg i tvivl om, hvorvidt det skulle være en Macbook eller om windows var fint for mig. Jeg endte med en Macbook, fordi den bare var det mest tillokkende valg. Og så var prisforskellen vel heller ikke større (bilder jeg mig selv ind). Dette indlæg er ikke alene for at tale om min store afhængighed af min Macbook, men for at fortælle, at det altså er vigtigt at passe godt på den. I hvert fald for mig, da den udover at indeholde en masse ting, som jeg ikke kan undvære, også i sin tid var noget af en udskrivning. Derfor ville det på ingen måde give mening ikke at sørge for, at den var beskyttet, når den fragtes til og fra skole, på ferier og weekendophold. Hjemmesiden Trunk Sleeves laver sleeves til netop MacBooks. De henvender sig specielt til de forskellige modeller, som Apple har lavet, hvilket er enormt smart, hvis du spørger mig. Jeg syntes især deres sleeves i brunt og sort læder er ret lækre, men de laver også sleeves i neopren i et udvalg af farver.

skaermbillede-2018-03-14-kl-16-01-41

Find ovenstående sleeves og flere andre lige her: Computer sleeves til laptops

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankagemuffins med chokolade og mandler