Peanutbutter-cups: Lette og lækre

Pæne bolig-sager

pp

Mad, kager og andre søde sager fylder meget her på bloggen, men det er nu ikke det eneste, jeg synes er sjovt at bruge tiden på. Jeg elsker at shoppe boligsager, og har mange gange rykket rundt på møblerne på mit værelse, skiftet ud og tilføjet nye ting. På trods af de få kvadratmeter jeg har at gøre med. Jeg glæder mig næsten til at rykke ud i mit eget engang, blot fordi jeg så selv må tilpasse stilen indtil den er helt min egen. Der findes mange fine steder, hvor man kan finde alverdens pæne sager. Jeg benytter mig både af søstrene grene, loppefund, genbrug, Sinnerup og større virksomheder såsom Salling, IKEA osv. H&M har også en meget pæn home-kollektion, som er værd at tage et kig på. På collagen har jeg samlet en masse fine ting, som kan findes rundt omkring på i de førnævnte butikker. Jeg ved at Ellos også har mange gode møbler, nips og diverse, som helt klart også frister øjet.

I dag er sidste feriedag for mig. Min ferie er gået med sygdom, men jeg har slet ikke tålmodighed til at ligge i sengen, så jeg har alligevel arbejdet og holdt de aftaler, som jeg har haft i løbet af ferien. I aften smutter jeg ud til min gamle roomie fra efterskolen. Hende bor jeg ved den næste uge, så vi skal rigtigt hygge, lave mad og selvfølgelig også gå i skole. Der venter sig nemlig en helt uge med AT. Er du så heldig, at du lige er smuttet på ferie – så god ferie! Andre må nyde den sidste feriedag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter-cups: Lette og lækre