Overnight oats med kokos og mangosorbet

På en solskinsdag

11874231_870344926392080_524739621_n 11872748_870344919725414_480517272_nDenne bluse fandt jeg sidste år i en genbrug – og jeg blev ellevild, da mine øjne anede den blandt alt det andet tøj. Den er let lyserød og med sten på ærmerne og fra H&M Trend. Dog var den næsten umulig at bruge, da jeg havde langt hår – i hvert fald hvis det ikke var opsat! Stenene hænger fast i alt muligt, men det gør ikke noget, for den er pæn! Nu hvor mit hår er kortere, kan jeg anvende den langt oftere, for jeg må indrømme, at den har hængt til pynt på værelset i et år uden at blive brugt. Skoene fandt jeg for nylig i en genbrug til en flad tier! De er godt brugte, men rigtigt fine synes jeg, så de skulle med hjem. Nederdelen er en gammel en fra Monki, som er en evig favorit!

I dag får jeg mig en rigtig lang dag! Helt til kl 18:15, fordi jeg skal på arbejde. Jeg er godt nok spændt på, om jeg holder ud hele dagen. Skoledagen i går bød på en masse selskabslege, så jeg regner med at dagens program bliver noget mere almindeligt. God tirsdag! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight oats med kokos og mangosorbet