Aarhustur med våde fødder og varm kakao

Ovnbagt laks med grøntsager

Godmorgen søde læsere! Det er endnu en hverdag, og det er ikke altid, jeg har meget tid eller overskud i hverdagen, og så skal tingene være nemme. Derfor lavede jeg igår denne super hurtige og enkelte ret til aftensmad. I kan finde opskriften lidt længere nede.

I dag har jeg planer om at udnytte min dag med lidt forskellige projekter, men først er der en skoledag, som jeg lige skal igennem!

Rigtig god torsdag til jer!IMG_1439 IMG_1447Opskrift:

  • 4 stykker laks
  • 2 løg
  • 5 store gulerødder
  • bønner (jeg brugte omkring en halv pose)
  • 3 fede hvidløg
  • timian
  • saft fra ½ citron
  • salt og peber
  • olivenolie (2 spsk)

Fremgangsmåde

Start med at smøre et fad med olivenolie. Hæld herefter de snittede grøntsager i og sæt dem i ovnen 10 min ved 180 grader varmluft. Efter de 10 min tages grøntsagerne ud og laksen tilføjes. hak hvidløg fint med citronsaft og olie. Hæld blandingen over laksen og grøntsagerne. Drys med timian, salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhustur med våde fødder og varm kakao