Vandmelonsalat med feta og blåbær

Opskrifter som skal prøves

Mie Quist fra Wewonder.dk laver en gang i mellem indlæg, hvor hun har samlet en håndfuld lækre opskrifter fra rundt omkring i blogland. Jeg er vild med de indlæg, derfor gør jeg hende kunsten efter. Jeg falder nemlig selv over en masse opskrifter, men ofte glemmer jeg dem igen. Det er super ærgerligt, for så falder man tilbage til de samme retter igen og igen – og det bliver jo kedeligt i længden. Netop derfor tipper jeg her på bloggen, om de seneste opskrifter, der har fristet mig på det sidste i håbet om, at jeg ikke glemmer dem igen. Det er vidst tydeligt, at jeg har haft en sød tand, da jeg gemte opskrifterne, haha 😉 Jeg har linket til alle opskrifter løbende, så I kan finde dem og lave dem derhjemme.  is-pinde ChriChri.dk: Hjemmelavede is-pinde

Hmm, bare farverne på disse hjemmelavede is-pinde med jorbær, hvid chokolade og frysetørret havtorn er nok til at få tænderne til at løbe i vand. De både smukke, eftersigende lette at lave og sikkert også enormt velsmagende.

rabarberkage_opskriftValdemarsro.dk: Rabarberkage med crumble på toppen

Endnu en opskrift i det lyserøde hjørne. Haven bugner af rabarber hjemme hos os, og de skal snart bruges. Denne kage ligner et rigtigt godt bud på at få rabarberne ryddet af vejen.

forsommersalat-m.-hvidvinsdampet-torskEmmamartiny.dk: Forsommersalat-linsesalat med hvidvinsdampet torsk

Emma Martiny delte fornylig en opskrift på en salat med honning-bagte rabarber serveret med hvidvinsdampet torsk. Det lyder som en perfekt sommerret i mine ører.

surdejsboller-2Cathrine Brandt: Surdejsboller med rugflager

Det er ikke andet end et par dage siden, jeg faldt over Cathrines blog, men jeg har allerede fundet en del opskrifter på specielt brød, som frister. Her er det surdejsboller med rugflager.

3082782_orig

http://www.droolworthydaily.com/: Salat med grillede ferskner og søde kartofler

Denne salat er med grillede ferskner og en søde kartofler. Søde kartofler er noget af min yndlings spise og jeg kan kun forestille mig det er et godt match med grillede ferskner!

4cee3d5c02ad1ff048e2e741b2ec771f_980x0_c_85_s_v4

AnjaForsnor.metromode.se: Bircher Muesli

Jeg skal helt sikkert have afprøvet flere varianter af den kolde grød ‘Bircher Muesli’. Her er en variant med hindbær lavet på mandelmælk. Mmmh.

4 kommentarer

 • Det er en god idé med ét indlæg med forskellige opskrifter i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Karlsen

   Enig – jeg synes simpelthen, jeg får en masse inspiration ud af sådanne indlæg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille.

  Hvor er det dejligt, at du har lyst til at læse med inde hos mig. Jeg er glad for at høre, at du kan lide opskrifterne 🙂

  Og ja, skynd dig at få bagt både boller og lave bircher muesli. Det er også én af mine favoritter til morgenmad. Jeg er særligt vild med den her version: http://www.cathrinebrandt.dk/overnight-oats-med-appelsinjuice/

  Hav en dejlig dag.
  Cathrine Brandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Karlsen

   Hej Cathrine,

   Jeg er vild med dine opskrifter! Tak for dit tip om bircher muesli – det må jeg få prøvet!

   Rigtig dejlig dag til dig også!

   Vh Pernille 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandmelonsalat med feta og blåbær