Månedens ønsker // December

Opskrifter som skal prøves

Der er rigtigt gået jul i den her med denne liste over en række opskrifter, jeg godt kunne tænke mig at afprøve. Jeg kunne sagten tilføje flere lækre opskrifter. Listen er nemlig lang over ting, som jeg godt kunne tænke mig at gå i kast med i juletiden. I dag havde jeg også håbet at lave luciabrød eller ‘lussekatte’, som det hedder på svensk. Det må jeg have til gode. Måske i den kommende weekend ;))  img_8458-kopi-1080x1620 Æbleskiver fra Amydyrholm.com:

Æbleskiver hører julen med. Jeg har endnu ikke fået lavet nogle, men måske jeg skulle prøve nogle helt klassiske i år? De ser i hvert fald gode ud.cranberry_orange_baked_oatmealCranberry orange baked oatmeal fra ohmyveggies.com:

En julet version af bagt havregrød. Det skal prøves her i december.
img_1806 Saltede tahin karamel bidder med mørk chokolade fra Annamad.dk: 

Mmmh, lyder det her ikke bare drøn-lækkert? Det bliver jeg simpelthen nødt til at afprøve i den nærmeste fremtid.klatkagevaflerRisengrødsvafler fra Valdemarsro.dk:

Sikke julet og velsmagende dette ser ud. Og resterne af risengrøden kan jo lige så godt bruges til noget lækkert.

jennymustardweltvegan9c-e1449230208107En yummy salt fra Jennymustard.com med rødbede og hasselnødder:

En af de gode ting ved denne årstid er også, at det er sæson for diverse kål og rodfrugter. Netop disse kan varieres i en masse lækre kombinationer. Denne ser ret så god ud. julede-muffins-2Julede bananmuffins med chokolade og glimmer:

Disse muffins ser virkelig fine ud – og så er der en masse lækre ingredienser i. Mon ikke de kun kan være yderst velsmagende?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens ønsker // December