Blue Taco og ingen aircondition

Opskrifter som skal prøves

Endnu en gang har jeg fundet lidt forskellige opskrifter frem, som jeg synes kunne være spændende at kaste sig ud i. Der er lidt af hvert og sikkert noget til enhver smag. Hotdogs, lakseburgere, paella.. Alt sammen enormt lækkert, og gerne noget jeg vil lave snart. Find links til opskrifter under hvert billede.asian_salmon_burgers_1Asiatiske lakse burgere fra theroastedroot.net

De her lakse ‘burgere’ ser simpelthen så lækre ud. Jeg er pjattet med det asiatiske køkken, så jeg er helt sikker på at lige denne opskrift helt sikkert også vil falde i min smag. Det skal i hvert fald på min liste over retter, jeg gerne vil prøve kræfter med. IMG_8001Galette med sommerens bær fra Trinesmatblogg.no:

En galette fyldt med sommerens mange bær. Haven bugner med diverse bær lige i øjeblikket – og specielt ribs, stikkelsbær og solbær er der rigtigt mange af. Måske kunne de passe perfekt i en galette? Så det hele ikke går op i syltetøj og gelé 😉havefeest8_zpsrhl4ly6gHjemmelavede hotdogs fra Emilysalomon.dk:

Hjemmelavede hotdogs har jeg vidst nok kun fået lavet en enkelt gang i år. Det vil jeg gerne snart igen! Her er det fra Emily Salomons blog.img_9615Chili con pollo og chokolade fra Ravfood.com

Der er (næsten) ikke noget bedre end en god omgang chili con carne og jeg har lavet det mange gange – også med chokolade. Her er oksekødet skiftet ud med kylling. Det har jeg ikke set før, men jeg tænker, det er mindst lige så lækkert som den traditionelle. Mushroom-Paella-0814Svampe Paella fra BlissFullBasil.com

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve kræfter med en hjemmelavet paella. Jeg faldt over denne udgave med svampe, som ser så lækker ud. Dog kunne en seafood paella også være ret så lækker.

2 kommentarer

 • Det ser virkelig lækkert ud. Har du prøvet nogle af opskrifterne – og i så fald hvordan virkede de? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Karlsen

   Hej, desværre ikke endnu! Men jeg har planer om at sætte dem på næste uges madplan. Så håber jeg, de er lige så lækre, som de ser ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Taco og ingen aircondition