Smagfulde snickers snacks

Opskrifter som skal prøves

Hej med jer! Det er dog ufatteligt, hvor sommervejret er forsvundet hen. Der går ikke en dag uden regnen viser sit ansigt. Øvøv. I går havde jeg besøg af den bedste Mathilde, som jeg lærte at kende gennem mit efterskoleophold. Vi hyggede os og regnen kunne ikke sætte en stopper for det gode humør.

Nu skal I have et håndfuld retter, jeg har fundet frem rundt omkring på diverse blogge. Jeg synes de ser indbydende og gode ud, og der er links til alle opskrifterne under billederne.
Avocado-Veggie-Spring-Rolls-with-Sweet-Thai-Mango-Sauce-1Avocado veggie forårsruller med sweet-thai-mango sauce fra Half Baked Harvest:

Friske forårsruller er et hit, og en af mine favoritter. Denne version med avocado og mango sauce lyder helt vildt lækker. Det må være en perfekt sommerret!
shrimp-curry-I-howsweeteats.com-7Thai coconut curry shrimp noodle bowl fra How sweet it is:

Jeg er ret vild med karryretter – især når det går sammen med kokosmælk. Efterhånden har jeg også afprøvet en del versioner, men denne med rejer har jeg endnu til gode. chicken-tacos Chicken Tacos fra Dishing up the dirt:

Jeg vil rigtigt gerne eksperimentere lidt mere med nogle tacos – og disse ser super lækre ud. Tacos er noget man kan variere i det uendelige. Dog er jeg ikke helt sikker på, at man kan få samme ‘corn tortillas’ her i Danmark. Måske i specialforretninger? Jeg har i hvert fald ikke lige stødt ind i dem i de supermarkeder, jeg har bevæget mig rundt i. Eller også kan de måske laves selv 😉tuna-nuggetsTun nuggets fra Twin-food:

Twin-food må næsten være den madblog jeg har brugt allermest igennem årene. Senest er de disket op med denne opskrift på tun nuggets, som jeg synes lyder enormt interessant. Den ser heller ikke så krævende ud at lave og vil sikkert egne sig fantastisk med en sommersalat med jordbær og asparges. Så er der altså ingen undskyldninger for ikke at få fisk på menuen.

Roasted-Sweet-Potato-Curry-with-Cauliflower-Rice Sweet potatoe curry fra The mother cooker:

Umiddelbart skulle sommeren gerne byde på lette og lækre retter, men når regnen siler ned 5 ud af 7 dage, så giver det lysten til lune simre retter. Her er et godt bud på en curry med sweet potatoe – som altid er en favorit – og indiske krydderier.

I dag skal jeg arbejde – også i morgen og dagen efter, men så har jeg fri i 2 uger efterfølgende. Det glæder jeg mig godt nok til. Ha’ jer en fantastisk torsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smagfulde snickers snacks