Aftensol og mintfarver

Nødde-snacks med tørret frugt

Tænk engang – så nåede vi til søndag! Jeg synes simpelthen weekenden er fløjet afsted! Jeg er hjemme igen og arbejder med de sidste lektier til ugen. Min uge bliver nemlig forholdsvis travl, så det er med at få lavet lektierne så tidligt som muligt! Nå, men det er jo søndag, og en ny uge lurer, så her har I en opskrift på nogle snacks til madpakken! Meget simple og en anden måde at udnytte indeholdet i stenalderbrøds-blandingerne. Og så er de gode at have i fryseren også. Faktisk er disse billeder taget af nogle, som jeg netop har taget op, og tja, det kan vidst godt ses på nogle af billederne! 😉IMG_1393IMG_1395IMG_1396Opskrift:

  • stenalderbrød blanding – jeg har brugt en med blandt andet hirsefrø og gojibær
  • 1 dl kokosmel
  • 2 dl mælk
  • 2 dl rugmel
  • 1 dl knækkedehvedekerner
  • ½ tsk salt
  • 10 dadler
  • 3 æg
  • 1 spsk olie
  • Valgfri: kardemomme og kanel

Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser. Tilsæt æg, olie og mælk. Skær dadlerne i passende stykker og vend dem i dejen sammen med salt. Tilsæt eventuelt kardemomme og kanel til blandingen eller fyld dejen som den er i muffinsforme eller blot i små klatter på en bageplade og bag ved 180 grader i omkring 25 min.IMG_1398Resten af min dag kommer til at gå med forberedelse af ting til ugen, forhåbentligt afslapning og også meget gerne en kort løbetur!

Rigtigt god søndag til jer!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensol og mintfarver