En start

Morgengrød med kanel og kokos toppet med æble og peanut butter

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en morgenmads-elsker. Så meget at jeg faktisk tager mig selv i at glæde mig til, jeg vågner om morgen af den ene grund, at jeg så igen får lov til at spise mit yndlingsmåltid på dagen. Af den grund er er den første opskrift på bloggen selvfølgelig en af mine favorit kombinationer, når det gælder morgengrød: d2 d3 d4 Opskrift:

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mælk
  • omkring en spske kokosmel
  • ½ tsk kanel
  • salt

Bland ingredienserne i en skål og giv den 2-3 min i mikroovnen ved høj varme. HUSK at holde øje med grøden undervejs og rør i den et par gange. Tag grøden ud, når den er tyk og cremet. Top den varme grød med æble, skyr, peanut butter og et drys kanel. Velbekomme! 🙂 d5d1Jeg håber, I vil forsøge jer med denne grød – det kan i hvert fald varmt anbefales! Nu vil jeg drage mod Hadsund med min ældre søster. Vi skal nemlig på genbrugsshopping og så selvfølgelig gå en tur langs vandet. Hvis I spekulere over, hvad der kommer frem her på bloggen de kommende dage, så kan jeg afsløre, at der er nogle outfits, måske et indlæg, hvor jeg fortæller lidt mere om mig selv og så nogle flere opskrifter. Jeg håber, I vil læse med!

Kram fra Pernille 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En start