Hverdagsglimt #11

Morgengrød med banan, rugflager og friske figner

Vejret i dag er et rigtigt efterårsvejr – overskyet, gråt og hvor regnen af og til siler ned. Det synes jeg faktisk er super hyggeligt lige i dag, hvor det er søndag, og dagen gerne må gå i et langsomt tempo. Jeg startede min morgen ud med denne lækre grød på banan og rugflager toppet med peanutbutter, friske figner, skyr og et drys kanel. En rigtig efterårsgrød, som smager himmelsk! Kunne du tænke dig opskriften, så kan du bare kigge lidt længere nede. I må have jer en fantastisk søndag!IMG_1624 IMG_1625 IMG_1627 Opskrift:

  • 1 dl rugflager (kan erstattes med havregryn)
  • 1 moden banan
  • nip salt
  • 1 ½ dl mælk

Topping:

  • skyr
  • en frisk figne
  • et drys kanel
  • peanut butter

Fremgangsmåde:

Mos en banan og hæld den i en gryde sammen med rugflager, mælk og salt. Kog grøden ved middel-høj varme under konstant omrøring i cirka 10-12 min – eller indtil grøden har den rette cremede konsistens. Hæld den færdige grød over i en skål og top med en frisk figne skåret i skiver, en klat skyr og peanut butter. Drys med lidt kanel og bum – så har du dig en lækker morgenmad!
IMG_1622

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #11