Bagte tomater med æg og hytteost

Mexicanske tortilla wraps

Hej med jer! I dag har jeg haft fri fra skole, fordi jeg skal til eksamen i morgen. Jeg skal op og forsvare en opgave i enten kemi eller biologi, og specielt kemi er ikke lige mit fag, så det er jo lidt spændende. Jeg glæder mig da i hvert fald, til det er overstået! Min morgen og frem til middag brugte jeg tiden på at læse op, hvorefter jeg tog med min søster ind i hendes nye lejlighed. Vi har hygget med at pakke ting ud, gået ture i området, handlet ind og spist flødeboller fra Frellsens. De er bare gode!

Nå, men her er en opskrift på nogle tortilla wraps, som er lette og lækre!
IMG_2630 Tortilla wraps – ca. 10 stk:

 • 200 gram rugmel
 • 200 gram hvedemel
 • 2 spsk olie
 • ½ tsk salt
 • 3 dl vand

Fremgangsmåde:

 1. Rør mel og salt sammen
 2. Tilsæt olien
 3. Tilføj herefter vand lidt af gangen, til melet er æltet til en fast dejklump
 4. Form dejen til små runde kugler
 5. Rul de kuglerne til flade, runde pandekager. Helst papirtyndt, eller bare så tyndt som muligt. Det er nødvendigt at tilføje mere mel under udrulningen, så dejen ikke klistre.
 6. Varm en pande op på høj varme. Bag tortillaerne en af gangen. Vend efter et par minutter og tag dem af panden, når de er bagte. Vær opmærksom på ikke at bage dem for længe, da du vil ende med knækbrød i stedet, hvilket ikke er meningen i dette tilfælde.

IMG_2634Når dine wraps er færdige tilføjes fyld. Her er det en oksekødsret med tomat, paprika og revede gulerødder og salat samt spicy salsa og en krydret skyr-dressing.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagte tomater med æg og hytteost