Grød med peanut butter, kanel og banan

Soya-tahin marinerede grillspyd med svinekød og grøntsager

Kalderen viser, at vi endnu er i sommermånederne, og dermed skal grillen stadig benyttes flittigt. Det bliver den i hvert fald herhjemme. Så for et par aftner siden lavede jeg disse grillspyd med forskellige grøntsager og svinekød i en marinade af tahin, honning, soya og hvidløg. Det smarte ved disse er, at man selv kan bestemme, hvilke grøntsager man gerne vil have på. Vi tog også dadler (de friske) på – det smager nemlig super godt og kan varmt anbefales, hvis du ikke har prøvet det før. Opskriften kan i finde nedenfor.
IMG_1183 IMG_1184Opskrift:

  • Korteletter skåret i små stykker
  • Grøntsager efter eget valg (jeg har brugt cherrytomater, rødløg, forårsløg, champignon, rødpeber, dadler)

Marinade:

  • 1 spsk honning
  • 1 spsk tahin
  • ½ dl soya
  • 1 dl olie

Fremgangsmåde:

Skær kødet og grøntsagerne i passende stykker. Fyld på spyd og pensel med marinaden. Steg på grillen indtil kødet er mørt, eller lav i ovnen ved 200 grader i omkring 15 min.IMG_1182I dag skal jeg igen på arbejde. I går var en lidt stressende og forvirrende dag. Jeg skal lige finde ud af, hvor alt er. Jeg håber, dagen i dag bliver lidt lettere! 🙂

God tirsdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grød med peanut butter, kanel og banan