Hurtig Hummus

Makronmuffins med rabarber

For et stykke tid siden kiggede, jeg min mors opskriftbog igennem. Her har hun mange gode og gamle opskrifter fra forskellige personer, hun har kendt gennem årene. Nogle er gået i arv, andre er fra naboer, veninder, svigerfamilie, familie, min mormors veninder osv. Jeg kan godt lide, at man delte sine opskrifter med hinanden, og hele tiden fik fyldt opskriftbogen mere og mere ud. I dag har vi nettet til at dele opskrifter med hinanden, så nu er det ikke kun fra folk man kender, man kan få opskrifter. Alt kan findes over nettet – det er bare at taste ind i søgefeltet på Google. Nå, men altså jeg tænkte, at jeg ville dele denne opskrift på makronmuffins. Oprindeligt var der ikke rabarber i, men det tilsatte jeg, da jeg synes det komplimentere de meget søde muffins rigtigt godt! Hvis du står og mangler en søndagskage, kan denne anbefales!
e1 e2 e3 Opskrift (omkring 20 stk.):

  • 3 æg
  • 300 gram sukker
  • 125 gram mel
  • 125 gram smeltet, afkølet margarine
  • 10 gram knuste makroner
  • 2 tsk mandelessens
  • 200 gram rarbarber skåret i små bidder

Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt mel, margarinemandelessens og rør herefter knuste markroner og rabarberstykker i dejen. Fyld dejen i muffinsforme og bag dem ved 180 grader varmluft eller 200 grader ved normal ovn i omkring 15-20 min. Hold øje med kagerne undervejs.
e5 e6For tiden er jeg på camping, så dette indlæg er planlagt på forhånd! 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurtig Hummus