Rødbedespread

Madpakke med spinatsalat og ristet rugbrød

Godmorgen! Det er blevet torsdag og for første gang i denne uge har jeg ikke lagt planer ud over skolen. Det bliver super rart, for det betyder, at jeg kan afprøve nogle idéer til opskrifter og måske også nå ud at løbe en lille tur. I aften skal jeg dog ud på mit gymnasium til noget forældre-aften. Det er ikke lige, hvad jeg vil bruge min aften på, men måske det bliver hyggeligt alligevel.

Her er en idé til madpakken. En salat, ristet rugbrød med tahin og selvfølgelig gulerødder, som kan snackes i løbet af dagen!

Rigtig god torsdag! IMG_1530 IMG_1534 Kog et æg i 6-7 min. Skær agurk og tomat ud i passende stykker og gulerødder i stave(tilpas mængden efter egen sult). Bland spinat, tomat og agurk og drys med frø, nødder og tørrede bær. Pil ægget og læg i madpakken. Hvis du er vild med pesto, som jeg, kan du tilføje det til salaten. Rist rugbrød og smør det med tahin. Pak gulerødder og rugbrød ned i madpakken og så er du klar til endnu en skoledag! 🙂IMG_1536

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedespread