Fremtidsdrømme

Madklubben: Israel

Måske har I set, at jeg på et tidspunkt har nævnt noget om en madklub? Måske ikke. I hvert fald så gik det til på en junidag, at jeg på min efterskole lå på nogle tæpper med to søde piger. Vi havde ikke meget at give os til så snakken faldt på alverdens emner. Når man går på efterskole er det let at drømme om alle de ting, som man ikke rigtigt kan lave på en efterskole. Herunder at lave mad sammen ud fra et tema. Det ledte til at starte en madklub, og for at det ikke bare skulle blive ved snakken, så oprettede vi en facebookgruppe og den første madklub blev afholdt i den sidste weekend i sommerferien. Det blev en succes, og der blev sat kryds i kalenderen til en ny omgang.

Denne omgang foregik i Vejle, og min veninde havde planlagt et helt perfekt tema: nemlig Israel! For netop et år siden befandt vi os i Israel. Et fantastisk smukt og helligt land, som gemmer på så mange historier og identiteter. En fantastisk oplevelse, som jeg gerne oplever igen. Maden bestod selvfølgelig af noget af det, som vi fik i Israel. Det gav bestemt gode flashbacks og snakke om, hvilke oplevelser vi oplever i dette smukke land. Herunder kan I se billeder fra vores madaften.
IMG_7754 IMG_7762 IMG_7766 IMG_7769 Vores forret bestod af usyret brød, grøntsagsstave, æg, hummus og en æblesalat med kanel, honning og mandler. IMG_7771 IMG_7772 IMG_7774 IMG_7775 IMG_7780Hovedretten bød på hjemmelavede pitabrød med hummus, salat og falafler. Dertil en bulgur salat. Det smagte virkelig, som at være tilbage i Israel. Det kan bestemt anbefales at forsøge sig med falafler. Det er så lækkert.IMG_7789Desserten var æbler dyppet i akaciehonning, granatæbler, mango og cheesecake med passionsfrugt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtidsdrømme