Hverdagsglimt

Månedens ønsker // Oktober

oktoberI oktober måned sker der lidt af hvert for mig. Efterårsferien er lige rundt om hjørnet. Måske får jeg kørekort, hvis der er prøver ledige. Og så skal jeg på studietur til Barcelona. Det bliver så lækkert – og jeg er begyndt at glæde mig. Jeg har fundet lidt ønsker frem, som jeg går og lurer lidt på. Kjolen har jeg linket til før, men NU er den på tilbud, og jeg overvejer kraftigt at bestille den hjem. Det er jo perfekt til Barcelona – ikke?

1 Yndig violin figen. Ikke fordi jeg mangler planter lige foreløbig, men blot fordi jeg synes den er enormt pæn.

2 KJOLEN fra & other stories – jamen altså! Den er jo så fin. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg skal bestille den hjem. Den er trods alt egnet til varmere grader – og det er ikke just, hvad vi går i møde lige pt. 

3 Denne skjorte har lagt i min kurv hos H&M de seneste uger – og jeg ved ikke, om det betyder, at jeg er nødt til at anskaffe mig den? Hmm, det skal lige overvejes.

4 Jeg ser SKAM, og ligesom så mange andre er jeg lidt hooked på serien. Jeg har lagt mærke til de fine farver især Noora har på læberne, og jeg tænker derfor, om det ikke liiige er sådan en pæn læbestift, jeg står og mangler. Denne er fra Bobby Brown.

5 Skåle fra Broste Copenhagen – Min søster har denne model blot i en anden farve, og det er noget nær den perfekte morgenmadsskål. Jeg har planer om at anskaffe mig dem i den sandfarvede model.

6 Jeg har egentligt købt mig et par sneakers. Men disse er nu også ret fine. De er fra Nike og kan købes her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt