Klatkager med kanel

Månedens ønsker // December

decemberVi er 10 dage inde i december! Jeg er helt skør med december måned på trods af travlheden. Der er en masse ting, jeg endnu har tilgode at lave af juleting. Men det er der alt sammen tid til at nå endnu. Heldigvis.

I dag er det min fars fødselsdag. Ham har vi fejret her til morgen med nybagte boller og gaver. Om et par timer skal jeg til en anden fødselsdag et godt stykke herfra. Det er jeg sikker på nok skal blive enormt hyggeligt. Så min weekend er pakket med fødselsdage og så har jeg da også en aflevering eller to, som skal laves. Men først vil jeg lige dele mine ønskekøb fra december måned:

1 Træningstights fra H&M: Det er gået op for mig, at mit udvalg af træningstøj efterhånden er stærkt begrænset. Meget af det jeg ejer er simpelthen så slidt. Så en af de ting, jeg har sat som ønske til jul er træningstøj. Det behøver ikke være fancy-pancy. Jeg er godt tilfreds med H&M’s udvalg 😉

2 En fin bluse med flæser fra H&M. Den har jeg faktisk allerede erhvervet mig, men jeg er endnu lidt i tvivl om den bliver en keeper. Pæn – det er den i hvert fald!

3 Pæn, pæn lampe fra Ellos: Denne fine lampe er simpelthen så pæn. Hvis jeg ejede en lejlighed, så havde den straks flyttet med ind.

4 Et par søde ballerinaer fra H&M: Jeg mangler fine sko. Gerne nogle uden hæl, for dem føler jeg mig ofte lidt for høj og klodset i – og så er det noget rarere at gå i et par flade sko i længden 😉

5 Et løbeur: Det kunne være ret så dejligt, hvis jeg ikke skulle slæbe min mobil med mig på hver løbetur. Derfor er et løbeur også på min ønskeliste. Jeg aner intet om løbeure, men dette ser da udmærket ud?

6 Sidst, men ikke mindst, så mangler jeg en julekjole. Denne fra & other stories er bare sød og julet.  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klatkager med kanel