Svampet 'apple loaf' med kanel & kardemomme

Månedens ønsker

skaermbillede-2018-02-27-kl-10-21-30Der er fart på farverne i denne måneds ønsker. Men nu er vi jo også godt på vej mod forår, og så er det okay, at fylde lidt farve i garderoben eller hjemmet. Jeg er drømmer i tiden om hårklemmer, slå-om bluser og en flot vase. Nedenfor kan du finde links til alt, du ser på billedet.

1 Sigte-sæt fra Bloomingville Jeg fandt den store si i guld fra Bloomingville på et lagersalg for ikke så længe siden. De to mindre størrelser står dog stadig højt på ønskelisten. Jeg vil til enhver tid vælge guld og sølv. Det er meget mere varmt og rart for øjnene at kigge på.

2 Strik fra Stine Goya Jeg så faktisk denne strik på Instagram uden at vide mærket. Det viste sig at være Stine Goya, som prismæssigt ikke lige er SU-venligt, men pæn – det er den.

3 Kähler Fiora vase Denne vase er et samarbejde mellem Kähler og Stine Goya. Den er virkelig pæn og farver, som spiller så godt sammen. Den kunne jeg godt tænke mig at eje.

4 Kähler Mano kop Denne kop er ret sød. Og så kan jeg godt lige at den beskrevet på følgende måde: “..den buttede kop i gul..”, haha!

5 Sneakers fra Nike Disse sneakers er billige og ret cool. De er vidst ret hypet i tiden, men det forstår man da godt, når man tænker på både pris og look.

6 Slå-om bluse fra Moves by minimum Jeg er ret solgt til tendensen med slå-om bluser og kjoler. Denne bluse er i en flot forårsfarve, som man bliver glad af at se på.

7 Sengesæt fra Ellos Sart lyserødt sengetøj som oven i købet er sat ned lige nu. Det er virkelig fint og lækkert og så er jeg ikke i tvivl om, at det ville falde godt ind mellem alle mine nuancer af lyserød, som gemmer sig på mit værelse.

8 Hårklemmer Hårklemmer i alverdens farver, faconer og størrelser vinder frem i tiden, og jeg er vild med det! Snart skal jeg have klippet en del af mit hår igen, og jeg tror, det kommer til at gå godt sammen med farverige hårklemmer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet 'apple loaf' med kanel & kardemomme