Falafler

Månedens ønsker

skaermbillede-2017-12-29-kl-23-15-46Jeg drømmer om varme, vamsede strik i pasteller, god hudpleje, guld og farverige tasker. Jeg håber, I sprang godt ind i det nye år og har alle fingrer i god behold. 2018 bliver for mig året, hvor huen skal på. Jeg skal have et sabbatår, hvor jeg skal lave noget andet end skole, hvilket bliver så spændende og helt vildt underligt, når man har været vant til skolegang hele ens opvækst.

1 Gul pullover fra Gestuz: Jeg har prøvet denne på en enkelt gang, og selvom jeg ikke først var betaget af farven, så er har jeg set mig lun på den. Den er bare så fin og rigtig lækker. Prisen er dog lidt hidsig for mit SU-budget, så der prioriterer jeg nok lidt anerledes. Men nøj, den er flot.

2 Fine guld øreringe fra & other stories: Fine, simple og guld. Gode til både hverdag og fest. Dem gad jeg godt eje. Prisen er slet ikke så tosset, så måske man skulle overveje det?

3 Taske fra Beck & Söndergaard: For et par uger siden faldt jeg over en lignende taske fra samme mærke hos Bahne i Aarhus. Jeg har ikke kunnet finde den online, men kun denne model, som minder om. Jeg tror kun, der er farven til forskel. Jeg har ikke rigtigt kunne slå den ud af hovedet, siden jeg så den, så måske det er et tegn på, at jeg skal erhverve mig den.

4 Rejsekop fra Bodum: Praktisk og pæn kop. Jeg mangler sådan en kop, så kaffen kan tages i hånden og med på de ofte mange minutter, jeg spenderer i offentlig transport.

5 Super3 boost creme fra Beaute Pacifique: Jeg har faktisk allerede købt denne. Det er lidt af en udskrivning, men jeg syntes, det er det hele værd. Ens hud skal man have livet igennem, så derfor syntes jeg, at det sagtens kan betale sig at passe godt på den. Cremen er meget drøj i brug, og der skal næsten intet til. Jeg er sikker på, at den kommer til at holde længe.

6 Lyserød strik fra & other stories: Endnu en strik i pastel. Jeg har set mig lun på den. Faktisk er det lige før, jeg skulle tage et smut forbi Aarhus, så jeg kan få både den og tasken og øreringene og.. haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falafler