Hverdagsglimt #1

Landidyl og sommertøj

Forleden gik jeg en tur med min lillebror i den by, jeg bor i. Det resulterede i nogle outfitbilleder, for selvom det kan være svært nogle gang at se det charmerende over byen, så er der altså små steder, oaser, som emmer af landidyl.

Jeg bor derude, hvor kommunen ikke så ofte viser sit ansigt, medmindre de har planer om at nedlægge noget, for at spare penge, eller nå ja, så ses de hvide hjemmeplejebiler ofte køre rundt omkring i byen. Derude, hvor der er huller i vejene, en lille gruppe huse som  er i forfald og ukrudt pibler frem på fortovene. Det er svært at fokusere på alle byens fine steder, når man er her hver dag, men de findes. Såsom dette sted. Udsigt over en mark med græssende og tilmed flotte heste. Det er en af de gange, jeg bruger ordet “landidyl” om min by. For der er altså også en hvis charme over livet i en lille by – selvom det mange gange er ufattelig besværligt, men det er en anden sag! 🙂

a1a7a3Bluse – Gina Tricot // Nederdel – H&M // Sko – Vero Moda

Blusen jeg har på er en rigtig gammel sag, som jeg fornylig fandt frem fra gemmerne igen. Nederdelen er købt for en måneds tid siden på tilbud på HM.com.

I går aftes vendte jeg hjem fra fine Hirtshals. Det var nogle rigtig gode dage, og jeg fik oplevet alle de bedste sider af Hirtshals og faktisk var vi også en tur i havet. Min første gang i vandet i år og så var det i vild vind og høje bølger! Lige nu sidder jeg med min morgenkaffe og snart går turen til Djurs sommerland med min familie. Der har vi ikke været i mange år, så det glæder jeg mig lidt til, om end der ikke er lige så stor begejstring som for år tilbage! 🙂

a6A4Jeg vil ønske jer en dejlig dag!

Knus fra Pernille

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #1