Små, søde kaktusser

Kylling-tomat gryde med sød kartoffel

For efterhånden et godt stykke tid siden lavede jeg denne ret til aftensmad. Jeg havde faktisk helt glemt alt om, at jeg endnu ikke havde udgivet opskriften, så derfor får I den nu! Retten er en gryderet, som er sød og perfekt med pandebrød serveret med gulerods-karry spread. Det er også en forholdvis billig og nem ret at lave, som ikke kræver det store, og er derfor god til hverdagsaftener!IMG_1288 Opskrift 5-6 personer:

  • to kyllingbryst skåret i tern
  • 1 kæmpe sød kartoffel (2-3 små)
  • 1 dåse flåede tomater
  • 3 spsk tomatpasta
  • 3 tsk paprika
  • 3 fede hvidløg
  • eventuelt en rød chili
  • 5-6 dl vand
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær bryststykkerne i tern og steg dem i en stegegryde i lidt olie. Kartoflen skæres i passende stykker og tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Lad det simre i mindst 20-30 min. Smag til sidst til med salt og peber. Server retten med spinat og pandebrød, som her, eller med ris. IMG_1285I dag smutter jeg på introtur med gymnasiet. Vi skal sove i shelters og lave forskellige aktiviteter, så det skal nok blive spændende. Jeg er heldigvis hjemme allerede i morgen ved middagstid, så jeg glæder mig også til tidlig weekend!

Rigtig god torsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små, søde kaktusser