De bedste røde linsebøffer

Klassiske kokostoppe

IMG_2681 Er det gået dig næsen forbi, så kan jeg fortælle dig, at jeg er vild med kokos. Det fremgår måske de mange opskrifter, som indeholder kokos. En ting, som jeg rigtigt godt kan lide er kokostoppe. De kan varieres i både sunde og usunde varianter og er ikke spor svære at lave. For ikke for lang tid siden kastede jeg mig over den traditionelle udgave med smør, sukker, æg og kokosmel og ikke så meget andet. De er dyppet i chokolade for at gøre dem ekstra lækre. Opskriften er en, som jeg har tyvstjålet fra Arla. Jeg formede mine toppe ved hjælp af et snapseglas. På den måde får man små og mundrette bidder, som bliver bare lidt ens. IMG_2682

Opskrift:

  • 50 g smør
  • 2 æg
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 200 g kokosmel (ca. 5¾ dl)

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smørret.
  2. Bland æg og sukker i en skål.
  3. Tilsæt kokosmel og smør.
  4. Lad massen stå i ca. 10 min.
  5. Form på en plade med bagepapir toppe eks. ved brug af et lille glas eller to skeer. Ca. 25-30 små.
  6. Bag toppene midt i ovnen – til de er gyldne. Ca. 10 min ved 175 grader.
  7. Dyp i smeltet chokolade og lad dem køle helt af inden de spises.

IMG_2680

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste røde linsebøffer