Sundere snickerskage

Kassebukser og denim

Godmorgen! I går holdt min søster og jeg fødselsdagsbrunch, da vi begge har fødselsdag her i september. Det var super hyggeligt, og vejret var fantastisk. Jeg var iført nogle kassebukser, som jeg aldrig troede, jeg ville investere i, men det har jeg altså gjort. Jeg synes selv, de er ret fine, og så føler jeg mig rigtigt, som en fra 70’erne, når jeg har dem på. De er fra H&M, blusen er fra Monki, jakken er genbrug og skoene er fra Adidas.

I dag har jeg både skole og arbejde forude, så det bliver en lang dag, men det er jo også mandag! I må have jer en skøn dag! 🙂 IMG_1736 IMG_1755 IMG_1740

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere snickerskage