Grøn smoothie

Juleglimt

Jeg har godt nok skrevet at nu var julen altså officielt ovre for mig, meeen det er den nu ikke helt alligevel. Rundt omkring i huset hænger stadig stjerner, nisser og engle og pryder, og juletræet står endnu så fint med alt sin pynt i stuen. Lige så pænt som juleaften. Derfor ser jeg lige tilbage på skønne øjeblikke fra juledagene. Åh, hvor går de altså alt, alt for hurtigt! Det er lige før jeg allerede glæder mig til næste år, men også kun lige før 😉
IMG_2495Julefrokost hos min mormor med alt hvad et julehjerte begærer.IMG_2503Gåtur rundt i Mariager. Det er sådan en smuk by – også om vinteren. Her forevigede jeg lige den fine, fine sø, som ligger op til kirken.IMG_2339Disse æbleskiver blev også gentaget i juledagene. Mmh, det kunne jeg helt sikkert lave året rundt.12459759_936655979760974_1080412300_nJuleaftens kjole blev denne fine, farverige sag fra H&M Trend. Så pæn.IMG_2516Et smukt, stort og enkelt pyntet juletræ, som strålede i kirken juleaften.
IMG_2530På gåtur i kulden med nyvasket hår. IMG_2531Havnen i Mariager. Vand og himlen som nærmest flyder sammen.IMG_2404Juleneglene, som jeg fik sparket mig til at lave – og så overlevede de endda (næsten) uden skræmmer en arbejdsdag.

 

I dag skal jeg med min søster ind til byen. Hun får nemlig nøglen til sin nye lejlighed, og jeg har endnu ikke set den. Pyyh, det er godt nok lidt spændende. Jeg kommer helt sikkert til at savner hende herhjemme, når først hun er flyttet. Jeg håber, I får jer en skøn dag!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn smoothie