Weekly wanted

Jeg er nomineret til Liebster Award

IMG_2988Jeg er blevet nomineret til Liebster Award af bloggen Mitetogalt.dk – og tusind tak for det! Hvis I undrer jer over, hvad Liebster Award er for noget, så kan jeg fortælle jer, at det er en pris som gives fra bloggere til andre bloggere. Alle blogs har under 1000 følgere, så formålet med denne pris er altså at sætte fokus på mindre blogs. Min blog blev nomineret sammen med 10 andre, derfor vil jeg til sidst i indlægget kaste bolden videre til 11 nye.

Som nomineret vil jeg svare på nogle spørgsmål og give 11 facts om mig selv – så om ikke andet, kan I da i hvert fald blive lidt klogere på mig igennem dette indlæg!:)


Regler for Liebster Award:

Hvis man stadig er lidt forvirret omkring konceptet, så er reglerne for Liebster Award her:
Tak bloggeren, der nominerede dig.
Vis Liebster Award-logoet på din blog.
Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren, der nominerer dig.
Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv.
Nominér 11 nye bloggere (med 1.000 eller derunder følgere).Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på.


Spørgsmål fra Mitetogalt.dk:

Hvad har fået dig til tasterne? Hvad er formålet med din blog?

Jeg elsker at skrive og mest af alt, så elsker jeg at lave mad. Jeg har læst blogge lige siden jeg var 12 år, og bloggerdrømmen har vokset i maven lige siden. Engang var det mode som var min største interesse, men det har skiftet til en voksende interesse for mad og sundhed. Mit formål med bloggen er at få samling på alle mine tanker og opskrifter. Jeg vil gerne give noget videre, og inspirere andre. Bloggen er min mulighed for at udleve mine interesser for mad, mode og bolig – og jeg blogger ene og alene, fordi jeg er vild med det.

Hvordan skiller du dig ud?

I dag har vi meget travlt med at skille os ud og være specielle. Vi vil allesammen gerne være noget spændende og interessant. Om jeg skiller mig ud? Ja, det gør jeg selvfølgelig – det gør alle. Jeg er måske ikke det typiske eksempel på, hvad man forventer af en 17-årig. Jeg er ambitiøs, elsker mad og er god til at se muligheder, som jeg også håber ses gennem bloggen.

Hvad er dit mest positive barndomsminde?

Jeg er vokset op på landet, har haft 5 minutters gåtur til skole og husker egentligt tilbage på min barndom som enormt idyllisk. Jeg ved slet ikke, om jeg kan vælge et bestemt barndomsminde. Somrene var fantastiske. Jeg red på heste rundt omkring i nabolaget, spiste en masse is, badede og cyklede rundt. Alt var tæt på – og det var skønt! Jeg kunne altid komme forbi min mormor, som bor i samme by, og komme derop og spise en snurretop(kender i den is?), hvor der er et tyggegummi i bunden – det var noget af det bedste.

Hvad drømte du om at blive når du blev stor? Og hvad er du i dag?

Da jeg var helt lille var jeg en rigtig drengepige, som elskede at bygge og køre rundt på havetraktoren hjemme. Skole var ikke spændende, og jeg skulle i hvert fald ikke have mig en lang uddannelse. Håndværker eller butiksansat – det var drømmen dengang. Senere begyndte jeg at interessere mig for makeup og hår og så var det helt sikkert, at jeg skulle være frisør. Så kom mode ind i billedet og designerdrømmen spirrede. I dag er jeg igang med gymnasiet. Mad og sundhed er en stor interesse, men jeg kan stadigvæk godt lide at få lov til at bruge min kreativitet. Jeg ved endnu ikke, hvorhenne jeg ender – det vil jeg lade tiden vise.

Handler det om at vinde eller om at være med?

Jeg mestrer ikke konkurrencegenet. Jo, måske når det gælder at slå sine egne rekorder i løb. Ofte synes jeg det er lige så fint bare at være med!

Hvem er den/de vigtigste personer i dit liv?

Min familie og mine venner. Dem kunne jeg ikke undvære for noget.

Hvad kan give dig myrekryb?

Velour! Jeg kan på ingen måde klare at røre ved stoffet. Bare at se andre køre hænderne hen over en dug kan give mig de værste myrekryb. Dette er faktisk et reelt problem, når jeg er på arbejde i H&M, og skal lægge tøj sammen, som er lavet i velour. Jeg må lige bide mig i læben en ekstra gang.

Hvor ser du din blog om 30 år?

30 år er enormt lang tid – så mange år at jeg slet ikke kan se så langt ud i mit liv. Jeg er 47 på det her tidspunkt, og det er svært at sige, hvordan mit liv har formet sig. Jeg håber, at jeg til den tid har fundet min plads arbejdsmæssigt, stiftet familie og stillet mig tilfreds med min tilværelse. Om bloggen er en del af det liv eller ej, det er svært at sige. Jeg tror, jeg vil vælge at leve i nutiden og kun se få år frem ad gangen – det kan min hjerne nemmere rumme! 😉

Dit bedste trick?

Så kliche som det end måtte lyde, så er mit bedste trick både i forhold til blogging og generelt, at du skal være dig selv. Der er ikke noget mere udmattende eller upersonligt, hvis du hele tiden ønsker at være alt muligt, du ikke er. Det er selvfølgelig let at sige, og det er helt sikkert svære, end man regner med – især hvis man ikke selv har fundet ud af, hvem man er endnu.

Din salgstale hvorfor man skal kigge forbi netop din blog?

Min blog er fyldt med hverdagsfinurligheder, modetendenser jeg falder for, der er plads til både det søde og det sunde, og så er der også lidt boligsager at finde i ny og næ. Bloggen rummer mange genrer og repræsenterer nogle af de interesser, jeg har. Hvis man finder bloggens helhed interessant, finder inspiration og synes man får noget ud af at læse med, så vil jeg elske, hvis man kigger forbi.

Hvis du kun måtte give 3 råd videre til dine børn, hvad skulle disse råd så være?

 1. Fyld dit liv med mennesker og ting, som gør dig glad og som betyder noget for dig.
 2. Vær kritisk og sig fra over for noget eller nogen, som ikke gavner dig.
 3. Vær ikke bange for at vise, hvem du er. Sådan kommer du længst.

11 facts om mig:

 1. Jeg er kaffe-adicted. Jeg kan ikke undvære min morgenkaffe, og frygter at den er begyndt at miste sin effekt, fordi jeg jævnligt føler mig træt.
 2. Jeg er enormt dårlig til at tage min mobil, især hvis jeg ikke kender nummeret. Faktisk er jeg slet ikke så glad for at tale i telefon.
 3. Jeg skal altid overveje situationer nøje, inden jeg kaster mig ud i dem.
 4. Jeg kan ikke lide chips.
 5. Min yndlingssport er løb, og jeg drømmer om at gennemføre et halvmarathon.
 6. Jeg har gået på efterskole i 10. klasse.
 7. Jeg bruger mange penge på offentlig transport, for at komme rundt til mine venner.
 8. Jeg bliver i dårligt humør, når jeg er sulten.
 9. Jeg er ikke særlig spontan, og jeg kan godt lide at planlægge de ting, jeg skal.
 10. Den første blogger jeg fulgte var Christina fra Passions for fashion
 11.  Jeg er slet ikke en kød-elsker og kan sagtens undvære kød til daglig.

Jeg nominerer:

LifeByNan.dk / Forstehus.dk / Silverstories.dk / Withloveandsugar.dk / Smagfuldmund.dk / dittesblog.dk / beetrootbakery.dk / Mariavestergaard.dk / goldenghetto.dk /tealattewithstyle.com / merimeri.dk


Mine spørgsmål til de nominerede:

De bedste ting ved at blogge? / Del et sjovt minde / Hvad er det næste du sparer sammen til? / Hvor går din drømmerejse hen? / Salt eller sødt? / Hvad er den bedste måde du slapper af på? / Hvad er dit yndlings fredagsslik? / Hvor lang tid har du læst andre blogs? / Hvilket musik lytter du til? / Hvad laver du, når du er sammen med venner/veninder?

liebsteraward-roses-tag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekly wanted