Tidløs keramik

Indretning: Sengegavl fra Bedre Nætter

Dette indlæg indeholder reklame.

Jeg har i den tid, jeg har boet ude, kigget efter en sengegavl adskillelige gange. Jeg har en ide om, at det er en skøn måde både at få en lidt hotel-vibe ind i et rum, samtidig med at det skaber god komfort, hvis man, som jeg, sagtens kan finde på at sidde og læse i sengen fremfor sofaen. Jeg bygger altid en væg af puder, for at finde mig til rette, når jeg sidder under dynen med en god bog. Kender I til det? Jeg må da også indrømme, at I min tid som studerende, fik jeg brugt mange studietimer under dynen fremfor ved skrivebordet. Hvilket også resulterede i lidt for mange middagslure. Jeg ser mange fordele ved en sengegavl – ikke mindst ser det smukt ud og skaber komfort. Det beskytter også væggen og man undgår at sidde op mod en kold og hård mur.

I hvert fald handler det om sengegavle i dag. Jeg har fundet mine favoritter hos Bedre Nætter. Link: sengegavl  (reklamelink)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tidløs keramik