Iskaffe med banan

Hverdagsglimt #4

Det er fredag og en ny uge lakker mod enden, så derfor er det tid til endnu en omgang “hverdagglimt”.
IMG_0800Festlige farver til min tantes fødselsdag sidste weekend.
IMG_0838Samme dag blev der serveret de lækreste små kager. Så smart med små kager, så man får lov til at smage en af hver! Det kan anbefales!IMG_1031Sejrsbillede ved Kalø Vig slotsruin efter den lange vandrig derhen 😉
IMG_1057Mormor gav mad på Sejlklubben i Randers. Det var årets første stjerneskud og et rigtigt lækkert et!d7Yndlings sandaler som bliver flittigt brugt!
IMG_0982Friske, danske jordbær, kirsebær og hindbær ved en bod i Fjellerup.11787381_861231660636740_764323377_nDer blev smagt hvidvinsdampede blåmuslinger i Århus på Oli Bristro. Jeg må indrømme, at det ikke faldt i hverken min eller min søsters smag. Jeg gav op efter 7 muslinger, ikke fordi det smager decideret dårligt, men konsistensen. Puha, det var godt nok grimt. Men hey – det var sjovt nok at prøve noget nyt, og det bragte da også smil og grin frem hos både min søster og jeg. Så prøv det, men start med at dele en! haha!   

I dag skal jeg et smut til Randers, fordi det er på tide mit hår bliver klippet! Det er ret spændende, hvor meget jeg tør få af. Lige nu er jeg ret modig, og har brug for en hel stor forandring, men tiden må vise, om jeg også er det, så snart jeg sidder i frisørstolen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iskaffe med banan